Schoonmaak

Wij leveren schoonmaak met jaren ervaring voor elke opdrachtgever en met onze persoonlijke aandacht spelen wij snel in op uw eisen en wensen. Voor onze klanten zijn onze schoonmaakdiensten 24 uur per dag op afroep beschikbaar.

Al onze medewerkers zijn op hun beurt goed in specialistische reiniging en kunnen zelfstandig verantwoordelijk voor het schoonhouden van bijvoorbeeld portieken galerijen en trappenhuizen en parkeergarages, glazenwassers- of dieptereinigings werk.

Op verzoek verrichten wij extra werkzaamheden zoals het verwijderen van kauwgom of graffiti, tuinonderhoud en schilderwerkzaamheden.

Dagelijks staan onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers klaar om te zorgen voor een schone en verzorgde werkomgeving. Onze loyale flexibele medewerkers weten wat van hun wordt verwacht en werken met de juiste materialen en middelen. Tot onze klantenkring mogen wij o.a. woning coöperatie, makelaars, bedrijven en winkels rekenen.

Schoonmaakbedrijf Blanco BV is een professionele leverancier van schoonmaakdiensten aan bedrijven in de Den Haag en omstreken. We maken niet alleen goed schoon, maar kijken ook kritisch om ons heen als we bij u aan het werk zijn. We denken graag met u mee.

Blanco BV staat voor schoon en heldere service met een glimlach!

Video afspelen