Glazenwasserij

Professionele glasbewassing is een investering in het behoud van uitstraling en kwaliteit van uw appartementencomplex, kantoor, winkel en bedrijfspand

Professionele glazenwassers

Blanco BV heeft vakkundige glazenwassers die vinden het belangrijk en werken dan ook met de beste middelen om uw ramen te laten schitteren. Iedere glazenwasser is in bezit van VCA en diploma IPAF. Veiligheid wordt natuurlijk strikt opgevolgd, zeker bij het werken op hoogte. Onze eigen hoogwerker, staande ladders en telewas systemen zijn altijd inzetbaar.

Ook werken wij met safe-sit afdaalsysteem en met gebouw gebonden middelen zoals gevelonderhoudsinstallaties.

Telescoopbewassing

Een snelle en effectieve methode die onze glazenwassers toepassen, is telescoopbewassing. Met de telescoopsteel borstelen en spoelen zij het glas met gefilterd water, wat een langdurig helder en streeploos resultaat geeft. Doordat met de telescoopsteel tot 15 meter hoogte kan worden gewassen, is het niet nodig om een hoogwerker mee te nemen om bij de hogere ramen te kunnen komen. Dit bespaart kosten en manuren!

Glazenwassen: buiten, binnen en kozijnen

Uiteraard biedt Blanco BV de mogelijkheid om ook de binnenzijde van raamwerk te wassen en zowel binnen als buiten de kozijnen mee te nemen. Lichtbakken en gevelbeplating kunnen ook gewassen worden door onze glazenwassers.

Wij verhuren onze hoogwerker inclusief bestuurder in overleg

Video afspelen