Het bedrijf

 

 

 

 

 

     

Sinds 1968 is Aad Buys gestart met zijn eigen eenmansbedrijf, hield het zich alleen bezig met het wassen van ramen. Aanvankelijk gebeurde dat bij particulieren. Geleidelijk aan kreeg het bedrijf meer bekendheid en ten slotte werd Aad Buys het gezicht van de binnenstad en daar is het allemaal begonnen en langzaam aan werden zijn werkzaamheden uitgebreid met ook schoonmaakwerkzaamheden.

Hij was dagelijks met veel plezier bezig zijn werkzaamheden kwalitatief en met een glimlach uit te voeren, totdat dit zo snel ging groeien dat en mensen bij moesten komen. Met de jaren die verstreken werd ook de administratie meer en meer werk en kwam zijn dochter Gonny deze taak op zich nemen.

Na de jaren kwam ook schoonzoon Robby erbij en ging hij de glazenwasserij op zich nemen met de tijd.

En Aad ging zich geheel bezig houden met de schoonmaak, in de jaren 80 kwam er steeds meer vraag om complete schoonmaak van kantoren en ook andere gebouwen helemaal schoon te houden.

Verder kwamen vloeren, trappenhuizen en portieken in diverse wooncomplexen erbij. En al gauw groeide het personeelsbestand.

Het werk nam dermate in omvang toe, dat in 2007 ook kleinzoon Aadje jr. tot de glazenwasserij toe trad.

Het is inmiddels duidelijk geworden dat Aad sr er nog een mega kracht bij heeft gekregen vanuit de familie, want ook Roberto heeft vanaf juli 2011 ons schoonmaak team versterkt.

Hij heeft de kracht om de zwaarste schoonmaakwerkzaamheden samen met zijn opa uit te voeren. Geen klus is hem te zwaar ondanks dat hij net 20 jaar is.

Vanaf september gaat ons administratie team versterkt worden door Erica de vrouw van Aadje jr. Vanaf de maand juni komt ze alvast bij wat oefenen in ons bedrijf mee te draaien. Zodat Gonny wat vaker mee kan op bezoek bij de clienten en de buitendienst in kan voor nieuw werk op te nemen.